Een grote groep autobezitters laat essentiële onderdelen van de auto, zoals banden en remmen, alleen vervangen als het echt niet anders meer kan. Door een onderhoudsbeurt over te slaan besparen ze inderdaad eenmalig kosten. Maar als slijtage niet tijdig wordt gesignaleerd, kan dat tot dure reparaties en extra kosten leiden. Als de remblokken bijvoorbeeld helemaal versleten zijn, kunnen ze de remschijven zo hebben aangetast dat ook die vervangen moeten worden. Daarnaast kunnen niet goed functionerende remmen en schokdempers of gladde banden tot verkeersonveilige situaties leiden. Automobilisten die op versleten banden rijden riskeren bovendien een forse boete: vier versleten banden kosten maar liefst 300 euro.

Kies voor vakmanschap

Regelmatig onderhoud is een verstandige keuze. Net als de keuze voor Autoservice de Regenboog voor onderhoud en controle. Autoservice de Regenboog staat voor kwaliteit en service. Niet voor niets is Autoservice de Regenboog aangesloten bij SBB Leerbedrijven en RDW-erkend. Autoservice de Regenboog hanteert daarnaast een eigen kwaliteitsplan,  Autoservice de Regenboog werkt uitsluitend met goed opgeleide monteurs, die bovendien regelmatig worden bijgeschoold. Hierdoor zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen ze iedere auto onderhouden.

Eerlijke en transparante prijzen

Bij Autoservice de Regenboog betaalt u een eerlijke prijs en dat is bijna altijd ook een scherpe prijs. Autoservice de Regenboog  koopt originele en A-merk onderdelen in. Daarnaast ligt het uur tarief van Autoservice de Regenboog gemiddeld zo’n 20% lager dan dat van merkdealers. De prijzen van Autoservice de Regenboog zijn ook transparant. Mocht er tijdens een keuring of onderhoud een eventuele reparatie nodig zijn, dan ontvangt u altijd vooraf een prijsopgave. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Fabrieksgarantie en fabrieksspecificaties

Autoservice de Regenboog onderhoudt auto’s volgens de fabrieksspecificaties. Als u het reguliere onderhoud (de jaarbeurt) bij Autoservice de Regenboog onderbrengt, dan voeren wij de APK-keuring geheel gratis uit.

 Voordelige veiligheidsinspectie

Autoservice de Regenboog wil actief bijdragen aan de verkeersveiligheid. Daarom bieden wij particuliere autobezitters voor slechts € 10,- een veiligheidsinspectie waarbij alle vitale onderdelen worden gecontroleerd.

Te controleren punten

  • Bandenprofiel
  • Bandenspanning
  • Visuele controle remblokken en schijven
  • Niveau en kwaliteit remvloeistof
  • Niveau koelvloeistof
  • Niveau ruitensproeiervloeistof
  • Ruitenwisserbladen
  • Visuele controle onderzijde auto
  • Verlichting
  • Is het setje reservelampen en – zekeringen compleet en passend?