Storing diagnose

Het komt steeds vaker voor dat er storingen zijn in de auto die u niet met blote ogen kunt zien.

Natuurlijk zijn er ook foutcodes die u kunt zien in uw dashboard. Als er een lampje aan staat of knippert betekent dit dat er verkeerde of geen signalen worden gegeven aan de desbetreffende onderdeel in uw auto. Hiervoor kunnen enkele oorzaken zijn zoals een losse stekker, zwakke voeding, slechte massa of een defecte sensor.Om deze foutcodes te zien is er een speciale uitlees apparatuur welke wij ter beschikking hebben.

Uitlezen nu voor maar  20 euro

Het kan zonder afspraak. Klaar terwijl u erop wacht.

U kunt een afspraak maken door ons te bellen of het contact formulier uw voorkeursdatum  in te vullen. U krijgt van ons altijd een bevestiging van afspraak via de mail.

Moderne auto’s beschikken over veel elektronica. Wanneer zich een storing voordoet verschijnen brandende controlelampjes op het dashboard en klinken waarschuwingspiepjes. Bij raadpleging van het instructieboekje wordt meestal aangegeven direct naar de garage te gaan.

De storing wordt automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen. Maar is er precies aan de hand?

Om de juiste diagnose te kunnen stellen moet de auto aangesloten worden op moderne diagnoseapparatuur die de storing of fout uit het geheugen kan uitlezen. Wanneer de storing is uitgelezen moet deze uiteraard nog worden verholpen, hiervoor is  kennis, kunde en vaardigheid een vereiste. Autoservice de Regenboog beschikt over de modernste diagnoseapparatuur en zeer goed opgeleide vakkundige monteurs. Hierdoor helpen wij u ook bij een storing snel weer op weg!