welkom!

wie zijn wij

Welkom bij Autoservice de Regenboog. U kunt bij ons onder andere terecht voor uw APK, banden, airco, koppeling, versnellingsbak, storingen in het systeem van uw auto, kleine- en grote onderhoudsbeurten, remmen, uitlaat, parkeersensoren, Accu, laswerkzaamheden, trekhaak, schade taxaties etc.

U bent bij ons van harte welkom voor al uw onderhoud en reparaties van uw auto. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring als automonteur en apk-keurmeester. Wij hanteren scherpe tarieven en deskundige service. U bent altijd van harte welkom in onze werkplaats voor advies en een prijsopgave. Kijk eens bij onze advertenties voor een overzicht van onze service.

Trouwe bezoekers geven we graag wat terug
Liefst bouwen wij een langere relatie met je op. Dan krijgen we grip op de onderhoudshistorie van jouw auto en krijgen we de kans onszelf te bewijzen als betrouwbare partner voor gebruikte auto’s. We moeten het hebben van jouw aanbevelingen, en daar zijn flink wat ervaringen voor nodig. Wie zou jij noemen als een vriend je om een goed adres vraagt?

100% betrouwbaar!

Wij garanderen u dat wij top kwaliteit leveren en 100% betrouwbaar zijn.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 9:00 uur tot 17:30
Zaterdag 9:00 uur tot 17:30
voordelen

Waarom wij

Ervaren medewerkers

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring als automonteur en apk-keurmeester...

Betrouwbaarheid

Betrouwbare garage gezocht? Bij ons aan het juiste adres!

Top kwaliteit

Persoonlijke service en hoge kwaliteit

Waar voor uw geld.

Prima service/prijs verhouding.