APK

U kunt een afspraak maken door ons te bellen of het contact formulier uw voorkeursdatum  in te vullen. U krijgt van ons altijd een bevestiging van afspraak via de mail.

APK-Keuring van een personenauto (Benzine) €50 incl. afmeldkosten en BTW.

APK-Keuring van een personenauto (Diesel) €70 incl. afmeldkosten en BTW.

APK2-Keuring van een bedrijfswagen  €80 incl. afmeldkosten en BTW.

APK2-Keuring van een camper €100 incl. afmeldkosten en BTW.

APK-Keuring van een oldtimer €100 incl. afmeldkosten en BTW.

BIJ EEN GROTE ONDERHOUDSBEURT IS DE APK-KEURING GRATIS.

Is het alweer tijd voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) van uw auto? Autoservice de Regenboog is dé specialist in het APK keuren van uw auto! Het is wettelijk verplicht om uw auto APK te laten keuren. Uw auto wordt bij de APK keuring gecontroleerd of hij voldoet aan de eisen op het gebied van milieu en veiligheid. Wilt u snel, kundig, klantvriendelijk en tegen een scherpe prijs dit regelen? Mogelijk zelf kostenloos! Dan bent u van harte welkom in onze Autoservice de Regenboog.

Meer info over de APK

De APK-keuring is een momentopname. De Algemene Periodieke Keuring is ingevoerd door de overheid om verschillende zaken te checken. Voldoet de auto aan de milieunormen, is alles in orde met de registratie en of de auto nog veilig is om mee op de weg te nemen.

Goed, regelmatig onderhoud blijft noodzakelijk! Het “APK-goedgekeurd” label is geen zekerheid dat uw auto het hele jaar veilig is om mee te rijden.

Waarom kiezen voor de Autoservice de Regenboog?

Vakmanschap, scherpe prijzen en betrouwbaarheid zijn garanties die u van uw garagebedrijf wilt. Autoservice de Regenboog biedt u deze garantie. Autoservice de Regenboog is RDW-erkend.  Ze beschikken over de modernste apparatuur en werken alleen met goed opgeleide en ervaren monteurs. Bij Autoservice de Regenboog hanteren en geloven wij nog in ‘ouderwetse service’. Bij ons ontvangt u altijd een prijsopgave vooraf! Dus geen verrassingen achteraf mocht er eventuele reparatie noodzakelijk zijn.

Een gratis APK-keuring!? 

De auto’s van tegenwoordig zijn in tegenstelling tot vroeger kwalitatief uitstekend en minder onderhoudsgevoelig. Meestal is één grote onderhoudsbeurt en één APK-keuring per jaar meer dan voldoende. Daarom is het super fijn om de APK en de ‘grote beurt’ te combineren bij uw Autoservice de Regenboog. Het voordeel van het combineren is dat de Autoservice de Regenboog de APK-keuring geheel gratis voor u uitvoert. Dit bespaart u tijd op de klok en en centen in de portemonnee.

Een paar handige tips:

  • Zorg dat uw u kentekenbewijs mee neemt
  • Laat uw auto op tijd keuren
  • leg het keuringsrapport op een veilige plek; ook als uw auto is afgekeurd.Het rapport dient u bij zich te hebben tijdens het rijden!

Autoservice de Regenboog zekerheid

Zonder uw uitdrukkelijke toestemming zullen wij nooit iets repareren! Mocht blijken dat er reparaties noodzakelijk zijn om goed door een APK te komen dan bellen wij u altijd op. Onze facturen zijn niet omslachtig of vaag maar altijd duidelijk en helder.