Airco

De airco-installatie van uw auto is helaas niet onderhoudsvrij. Het systeem verliest jaarlijks tot 10% aan koudemiddel. Wanneer de airco beschikt over te weinig koudemiddel ontstaat er slijtage. Een reparatie kan zomaar oplopen tot meer dan 500 euro. Bovendien veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een veel hoger brandstofverbruik. 

 Een goed werkende airco betekent niet alleen comfortabel autorijden maar draagt ook bij aan de verkeersveiligheid. Concentratie en reactiesnelheid van bestuurders zijn sterk afhankelijk van de omstandigheden in de auto. Uit onderzoek blijkt dat ‘frisse bestuurders’ alerter reageren en tot dertig procent minder vaak betrokken zijn bij auto-ongelukken. Bovendien bepaalt uw airco en het interieurfilter de kwaliteit van de lucht die u inademt. Wist u dat de luchtkwaliteit in de auto soms wel 6 keer meer verontreinigd is dan de buitenlucht?

Autoservice de Regenboog zorgt er voor dat uw airco in optimale conditie blijft. Dit voorkomt dure reparaties en nare luchtjes die brandende ogen of geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts veroorzaken. Autoservice de Regenboog beschikt over een speciaal controle- & onderhoudsprogramma voor aircosystemen, uitgevoerd door onze airco-specialisten.

“Autoservice de Regenboog adviseert een jaarlijkse controle en eens per 2 jaar een airco service beurt.” 

Nu voor de klanten die een afspraak inplannen via onze website  

Airco volledige service voor maar  99.95 euro (R134A) voor de voertuigen met max vulling 600 gram

Airco volledige service voor maar  149.95 euro (R1234YF) voor de voertuigen met max vulling 600 gram

Voorkom dure reparaties en maak gebruik van de gratis Autoservice de Regenboog AircoCheck! Wilt u weten hoe goed uw airco nog werkt? Kom dan langs bij Autoservice de Regenboog voor de gratis AircoCheck. Onze specialisten controleren gratis de werking van uw airco en of deze de temperatuur nog onder controle houdt.

Maak nu een afspraak!

U kunt een afspraak maken door ons te bellen of het contact formulier uw voorkeursdatum  in te vullen. U krijgt van ons altijd een bevestiging van afspraak via de mail.