Onze service

Wat kunnen we voor u betekenen?

img

Accu

Een goed werkende accu is essentieel voor een betrouwbare start van uw auto en voorkomt onverwachte stilstand.

Lees meer
img

APK

s het alweer tijd voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) van uw auto? Wij zijn dé specialist in het APK keuren van uw auto!

Lees meer
img

Airco

Autoservice de Regenboog zorgt er voor dat uw airco in optimale conditie blijft. Dit voorkomt dure reparaties en nare luchtjes.

Lees meer
img

Storing

Wanneer zich een storing voordoet verschijnen brandende controlelampjes op het dashboard en klinken waarschuwingspiepjes.

Lees meer
img

Remmen service

Bij Autoservice De Regenboog remmen check: Voorkom kosten door tijdig controle bij remproblemen zoals lange remweg of trillingen.

Lees meer
img

Groot onderhoud

Regelmatig groot onderhoud is een verstandige keuze. Net als de keuze voor Autoservice de Regenboog voor onderhoud en controle.

Lees meer
img

Klein onderhoud

Regelmatig kleine onderhoud is een verstandige keuze. Net als de keuze voor Autoservice de Regenboog voor onderhoud en controle.

Lees meer
img

Vakantiecheck

Bereid uw auto voor op uw vakantie met een grondige vakantiecheck bij Autoservice De Regenboog om pech onderweg te voorkomen.

Lees meer
img

Parkeersensor

Onze sensoren zijn beschikbaar in draadloze uitvoeringen, met of zonder display, en kunnen perfect worden aangepast aan het uiterlijk van uw auto.

Lees meer
img

Schadeherstel

Bij Autoservice De Regenboog bieden we een uitgebreide reeks diensten aan, van kleine reparaties tot omvangrijke schadeherstelwerkzaamheden.

Lees meer
img

Koplampen polijsten

Verweerde, verkleurde of doffe koplampen zijn niet alleen een esthetisch probleem, maar kunnen ook een serieus veiligheidsrisico vormen.

Lees meer
img

Distributieriem

Bij Autoservice De Regenboog vervangen we distributieriemen deskundig en efficiënt, essentieel voor motorprestaties en veiligheid.

Lees meer